Over Tania

Wat ik tegen jou vertel als we elkaar ontmoeten...


Ik heet Tania, hallo!

Ik sta al sinds 1995 voor de klas. En ik geef nu al enkele schooljaren met veel goesting les aan de kinderen van het 5de leerjaar van basisschool De Wegwijzer in Assenede. Je kan dat zien op mijn klasblog SuperKlas5


Ik ben een onderwijsoptimist. Dat zal je wel opvallen als je mij volgt op Twitter, op Instagram of op Linkedin. Ik ben ook de kinderen van mijn klas gevolgd en daarom vind je mij nu zelfs op TikTok.

Alles over onderwijs boeit mij enorm: onderzoeken, wetgeving, nieuwe ontwikkelingen, ... Ik zoek op, lees, leer en vorm een mening. Er luiden tegenwoordig zoveel verschillende onderwijsklokken, ik wil zeker zijn van mijn zaak voor ik mee ga luiden.

Ik word helemaal blij van digitalisering: van digitale schoolborden, gebruiksvriendelijke leerplatformen, online samenwerkingen, interessante apps, sociale media... Alles wat het onderwijsleven makkelijker, efficiënter, boeiender of rijker maakt.

Maar niet alles is onderwijs... Ik ben niet alleen juf, ik ben ook een echtgenote, mama, stiefmama, schoonmama en oma. De kinderen zijn het huis uit en mijn man is met pensioen. Samen genieten we graag van het leven.

Voor wie het wat officiëler wil

Juf Tania werkt in het 5de leerjaar in basisschool De Wegwijzer in Assenede. Ze is afgestudeerd in 1993, voor de digitale revolutie in onderwijs. Anno 2018 smult ze van alle digitale tools die het leven van een leerkracht makkelijker maken.

Juf Tania is 48 jaar en woont in Zelzate. Ze heeft twee blogs: een klasblog wegwijs5de.blogspot.be en een onderwijsblog juftaniaonline.be.

De cv van Tania Bruggeman kan je lezen op Linkedin.


Reacties